AktuálisKiemelt

Foglalkozási rehabilitációs program a III. kerületben megváltozott munkaképességű és fogyatékos személyek számára

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központtal együttműködési megállapodásban lévő Tájoló Szociális Egyesület 2020-ban 6 millió forint összegű támogatást nyert a Nemzeti Fogyatékosságügyi és Szociálpolitikai Központ által kiírt FOGLALKOZTATÁS 2020 pályázaton. Az egyesület szakemberei a befolyt összegből Foglalkozási rehabilitációs programot indítottak a kerületben.

 

A Tájoló Szociális Egyesület szakembereinek nagy öröm volt a pályázat megnyerése, ugyanis alapelveik és a projekt célja megegyezik: a sérült és megváltozott munkaképességű emberek nyílt munkaerőpiacon való elhelyezkedésére kívánnak lehetőséget teremteni, hogy ezáltal ők is teljes, önálló életet élhessenek.

Az első csoportot az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ néhány ellátottja alkotta. Az egyesület pozitív beszámolói alapján azonban bátran ajánljuk minden megváltozott munkaképességű, pszichiátriai beteg vagy fogyatékos személy számára.

A képzés két rövid elméleti előadással kezdődik a rehabilitációs központban, majd három gyakorlati alkalom következik, amelyhez az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. biztosítja a helyszínt. A résztvevők jobban megismerhetik magukat, és kideríthetik, milyen munka illene hozzájuk, a legügyesebbek pedig a képzés végén akár állásajánlatot is kaphatnak.

A részvétel ingyenes, jelentkezni 2021. július 15-ig lehet.

További információ és jelentkezés:

Tájoló Szociális Egyesület, 1033 Budapest, Benedek Elek u. 1–3.
E-mail: g.szanto.luca@obudairehab.hu
Telefon: +36 1 388 7530

Forrás: Óbuda.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
tartalom | menü | hozzáférési billentyűk